Amikor először kóstoltam, édesre számítottam, ezért harapás után majdnem kiköptem. Fél év múlva második kóstolásra sem ízlett, de most valami sós kellett gyorsan, és ennél gyorsabb megoldást nem tudok.
Hozzávalók: 20 dkg. liszt, 1 csomag sütőpor, 1 teáskanál só, fél teáskanál bors, 1 teáskanál szárított petrezselyem, 2 db. tojás, 1 dl. olaj, 2.5 dl. tej, 10 dkg. reszelt trappista sajt, 10 dkg. felkockázott sonka.
Én 2 adagot készítettem, ebből a mennyiségből 30 puffancs lett.
A NoSalti cifrázza az elkészítést, de én csak mint az édesnél mindent beleöntöttem egy nagy tálba és fakanállal összekevertem. Így is könnyű lett a tészta és a sütőben is szépen feljött. A fél óra sütési időre viszont szükség van, de az magától történik, én már készíthettem alatta a többi dolgom, összekeverni pedig 5 perc sem kell.
A végeredmény finom lett, még nekem is ízlik.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése