Oldalak

2013. június 19., szerda

Csokis, habos, és krémes is a bevált tésztával

Jó ez a kevert, de mégis piskóta jellegű tészta. Finom is, gyors is, és nekem csak 2 órám van rendet rakni, takarítani, sütit és vacsorát sütni, hát megint vele kezdek valamit.
Mivel nagy tepsinyi nem fogyna el 2 nap alatt, csak feles méretű tepsiben sütöttem fél adag tésztát zsírpapíron. Azt terveztem majd keresztben félbe vágom, közé vajjal kikevert csoki pudingot kenek, a tetejére pedig tejszínhabot, de bezzeg most nem jött fel annyira a tészta, mint az előző 3 alkalommal, így tészta-krém-hab lett a sorrend, megszórva a teteje még egy kis kakaóval. Szó se róla, nem ártott volna, ha 1-2 órát érik fogyasztás előtt, de így frissen is jó lett.


Hozzávalók: Fél adag tészta innen. 1 cs. csoki puding 4 dl. tejjel, 4 ek. cukorral, és 12.5 dg. vajjal. Fél liter tejszín, 2 cs. habfix, és még pluszban egy kis kakaópor. (Ja, nem volt itthol narancslé, csak tiszta vizet tettem a tésztába helyette.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése