Oldalak

2013. december 10., kedd

Végszükségben diós grilázs

Kétszer egymás után nem sikerülhet ugyanaz, ezért nem készítettem megint habcsókot, de holnapra kell valami, mert amiből megmaradt a fehérje (Ancsa féle diós) nem sikeredett. (Nem jártam még így ezzel a sütivel, de most jól elbasztam. A tészta sem volt az igazi, a töltelék meg egyenesen rághatatlanul kemény lett.)
De, persze mi lenne, ha nem lennék most is behavazva, és pár percnél többem lenne előrukkolni valami finomsággal.
Nemég találtam rá a Palócprovence blogra és minap pergelt dió receptet olvastam benne. (Peregelt? Grillázs, oszt szevasz.) Hát ez is egy pont olyan finomság, mint az előző, recept sem kell hozzá, adja magát, és ki ne szeretné, csak az ember eszébe kell juttatnia valakinek.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése