Ez az a süti, amit egyszerűsége ellenére szinte mindig csak második nekifutásra sikerül jól sütnöm. Igen, a sütésen van a hangsúly.
A hozzávalókat csak fakanállal össze kell keverni, átönteni a kiolajozott/lisztezett tepsibe, megszórni ízlésünk szerinti gyümölccsel, de a sütésre időt kell szánni. Nem ám nagylángon szélen megégetni, a közepét meg nyersen hagyni, mint én szoktam. A legfontosabb, hogy a forró sütőbe helyezés után vegyük le legkisebbre a lángot, és innentől másfél órára szabadok vagyunk. Lehet takarítani, vasalni, vagy bármi ami egy háztartásban mindig adódik.
Hozzávalók: (Én 2 adagból készítettem)
2 pohár joghurt, 1 pohár cukor, 1 pohár olaj, 3 pohár liszt, 1/2 cs. sütőpor, 1 cs. vaníliás cukor, 2 db. tojás, és ízlés szerint gyümölcs, friss, vagy konzerv.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése